Mortsel, België – 14 mei 2024 – 14u00 CET

Op de Jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van Agfa-Gevaert werden de jaarrekening van het boekjaar 2023, de bestemming van het resultaat en het remuneratieverslag goedgekeurd en werd er kwijting verleend aan de bestuurders en de commissaris.

Daarnaast werd tijdens de vergadering PJY Management BV (met als vaste vertegenwoordiger de heer Pascal Juéry) herbenoemd tot uitvoerend bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van vier jaar. De aandeelhouders gingen ook akkoord met de benoeming van PwC Bedrijfsrevisoren BV/PwC Réviseurs d’Entreprises SRL tot Commissaris voor een periode van drie jaar.

(einde bericht)

Over Agfa
De Agfa-Gevaert Groep is een toonaangevende onderneming op het vlak van beeldvormingstechnologie en IT-systemen met meer dan 150 jaar ervaring. De Groep bestaat uit drie divisies: Radiology Solutions, HealthCare IT en Digital Print & Chemicals. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen analoge en digitale systemen voor de gezondheidszorgsector, voor specifieke industriële toepassingen en voor de drukindustrie. In 2023 realiseerde de Groep (inclusief de divisie Offset Solutions) een omzet van 1.150 miljoen euro.

Contact:
Viviane Dictus
Director Corporate Communications
tel. +32 0 3 444 7124
e-mail: viviane.dictus@agfa.com