De Raad van Bestuur van de Agfa-Gevaert Groep kondigde vandaag aan dat zij tijdens de vergadering van 12 november 2018, Klaus Röhrig (AOC) met onmiddellijke ingang gecoöpteerd heeft tot niet-uitvoerend bestuurder.

Klaus Röhrig (°1977 – Oostenrijker) is in het bezit van een Master of Economics and Business Administration van de Vienna University of Economics and Business Administration.

Klaus Röhrig begon zijn carrière in 2000 bij Credit Suisse First Boston in Londen, waar hij zich richtte op corporate finance en M&A voor technologiebedrijven. In 2006 trad hij in dienst bij Elliott Associates, waar hij verantwoordelijk was voor de investeringen van de fondsen in de Duitstalige landen en voor een selectie van schuld-, aandelen- en overheidsinvesteringen.

In 2015 richtte Klaus Röhrig Active Ownership Capital S.à r.l. (AOC) op.

Hij is voorzitter van de Raad van Commissarissen van de beursgenoteerde Francotyp-Postalia Holding AG en niet-uitvoerend voorzitter van de beursgenoteerde

exceet Group SE.

Tijdens zijn carrière heeft hij zich gericht op het identificeren van investerings-mogelijkheden, het structureren van investeringen en procesgedreven waardecreatie.

Huidige mandaten:

  • Partner bij Active Ownership Capital S.à r.l.
  • Niet-uitvoerend voorzitter van exceet Group SE
  • Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Francotyp-Postalia Holding AG

Contact:

Viviane Dictus

Director Corporate Communication

Septestraat 27

2640 Mortsel – Belgium

T +32 (0) 3 444 71 24

E viviane.dictus@agfa.com