We verwijzen naar de Kanteron Systems S.L.U. (“Kanteron Systems”) blogpublicatie van 10 september 2018 waarin Kanteron Systems zijn niet-bindende indicatie van interesse voor de overname van alle Agfa-Gevaert NV-aandelen aankondigde door middel van een vrijwillig, voorwaardelijk openbaar overnamebod van Kanteron Systems aan alle aandeelhouders van Agfa-Gevaert NV (de “Blog Post Statement”).

Agfa-Gevaert NV bevestigt dat het op 11 september 2018 een niet-bindende intentieverklaring van Kanteron Systems heeft ontvangen met betrekking tot een vrijwillig, voorwaardelijk overnamebod op alle aandelen van Agfa-Gevaert NV (de “Niet-bindende LOI”).

Na onderzoek van de Blog Post Statement, de niet-bindende LOI en de publieke informatie over Kanteron Systems, heeft Agfa-Gevaert NV’s management beslist om op dit ogenblik geen gesprekken aan te gaan met Kanteron Systems.

Over Agfa
De Agfa-Gevaert Groep ontwikkelt, produceert en verdeelt een uitgebreid portfolio van analoge en digitale beeldvormingsystemen en IT-oplossingen, voornamelijk voor de grafische industrie, de sector van de gezondheidszorg en ook voor specifieke industriële toepassingen. De hoofdzetel en de moedermaatschappij van Agfa bevinden zich in Mortsel, België.

Agfa-Gevaert realiseerde in 2017 een omzet van 2.443 miljoen euro.

Contact:

Viviane Dictus
Director Corporate Communication
tel. +32 0 3 444 7124
e-mail: viviane.dictus@agfa.com

Johan Jacobs

Corporate Press Relations Manager

Tel. ++32 0 3 444 8015

e-mail: johan.jacobs@agfa.com