Agfa kondigt een wereldwijde prijsverhoging aan voor alle IdeaLINE phototooling films en chemie die gebruikt worden voor de productie van printed circuit boards (PCB) en metaalstructurerende toepassingen.

De prijs zal, verschillend van regio tot regio en van product tot product, met dubbele cijfers verhoogd worden. Dit is nodig omwille van de sterke kostenstijging van productie (energie en arbeid), grondstoffen en logistiek. Agfa heeft voortdurend gezocht naar verbeteringsmaatregelen om deze belangrijke kostenstijgingen te compenseren, maar aangezien de inflatoire druk blijft aanhouden, wordt het onvermijdelijk om een deel ervan door te rekenen aan onze klanten.

De nieuwe prijzen zullen met onmiddellijke ingang van toepassing zijn, rekening houdend met de aankoopvoorwaarden van elke individuele klant.

Voor volledige productinformatie kunt u terecht op www.agfa.com/pcb.

Over Agfa

De Agfa-Gevaert Groep is een toonaangevende onderneming op het vlak van beeldvormingstechnologie en IT-systemen met meer dan 150 jaar ervaring. De Groep bestaat uit vier divisies: Radiology Solutions, HealthCare IT, Digital Print & Chemicals en Offset Solutions. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen analoge en digitale systemen voor de gezondheidszorgsector, voor specifieke industriële toepassingen en voor de drukindustrie. In 2020 boekte de Groep een omzet van 1.709 miljoen euro.

IdeaLINE, Agfa en de Agfa rhombus zijn handelsmerken van Agfa-Gevaert N.V., België, of van haar dochterondernemingen.

Contact

Frank Louwet, Business Unit Manager Electronic Print  frank.louwet@agfa.com