Luisterde jij ook geboeid naar de podcast over Agfa en groene waterstof? Hier vind je nog meer over hoe Agfa aan de wereld van morgen bouwt. En hoe jij daar aan kan meewerken.

Groene waterstof en ZIRFON membranen, voor de wereld van morgen

Voor een CO2-neutrale toekomst is groene waterstof van essentieel belang. Met groene waterstof kunnen immers ook sectoren als de staalindustrie, zwaar transport en de productie van ammoniak eindelijk decarboniseren.  Groene waterstof wordt geproduceerd via elektrolyse, waarbij water wordt gesplitst in waterstof en zuurstof met behulp van hernieuwbare energie (windenergie, zonne-energie). De twee gassen worden vervolgens gescheiden gehouden door een membraan. Dankzij de efficiëntie en duurzaamheid van Agfa’s ZIRFON membranen is de productie van groene waterstof nu eindelijk ook economisch rendabel.
Agfa is er trots op met de installatie van een nieuwe fabriek voor ZIRFON membranen in Mortsel bij Antwerpen een voortrekkersrol te nemen in groene waterstof, en zo bij te dragen aan een CO2-neutrale wereld

Word jij onze collega? Ontdek alle vacatures.

Hoogtechnologische oplossingen die bijdragen tot een duurzame toekomst, daar gaan we voor bij Agfa. Als jij wil meewerken aan die wereld van morgen, dan leren we je heel graag kennen. Bij Agfa wachten jou een boeiende carrière in een internationale en veranderende omgeving, de mogelijkheid om samen te werken met een getalenteerd en toegewijd team, opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s en een competitief verloningspakket.

Hier vind je alle vactures of Schrijf je in in onze Talent Community. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe vacatures.